Sebastiaan Vleugels

In 2016 studeerde ik af binnen de richting klinische en gezondheidspsychologie volwassenen. Sindsdien heb ik mij vooral verdiept binnen de alcohol en drugproblematiek, maar eveneens in angst en depressie. Vanuit deze interesse volgde ik de ACT (acceptance and commitment therapy) opleiding. Vooral om op zoek te gaan naar haalbare doelstelling, te leren om gaan met moeilijke gevoelens, gedachten en lichaam sensaties. Naast ambulante begeleiding werk ik binnen een ontwenningsprogramma en heb ik ervaring met psychodiagnostiek.

De stap naar een psycholoog is meestal niet makkelijk. Vaak gaat dit gepaard met gedachten dat je het alleen moet kunnen oplossen of het onmogelijk is om te veranderen. Toch is het belangrijk om je persoonlijke zoektocht niet alleen te voeren. Vaak kan een persoon die niet persoonlijk betrokken is een andere kijk bieden op je situatie. Deze ondersteuning kan je een duwtje in de rug bieden, nieuwe inzichten bijbrengen of zelfs veranderingen in gang zetten. Belangrijk hierbij is dat we op individueel niveau, samen gaan kijken, wat jij nodig hebt om vooruitgang te boeken.

Met welke klachten kan je bij mij terecht?

Je hoeft geen zware psychische problemen te hebben om op gesprek te komen. Tijdens het eerste gesprek proberen we een overzicht te maken van jouw vraag en tracht ik in te schatten hoe je best ondersteund kan worden. Zelf leg ik voornamelijk de focus op de professionele relatie en ligt mijn eigen expertise bij onderstaande zaken:

  • Onzekerheid
  • Gegeneraliseerde angstklachten
  • Depressie – vermoeidheid
  • Burn-out
  • Perfectionisme
  • Verslaving
  • Stress
  • Relatieproblemen
  • Rouwverwerking
Hoe aanmelden?

Ik ben aanwezig op maandagavond vanaf 17.30. Indien u vragen hebt of een afspraak wil maken kan dit via mail (sebastiaanvleugels@outlook.com) of per telefoon (0470 32 81 02). Spreek een berichtje in en ik contacteer u zo snel mogelijk terug om een moment vast te leggen. Een gesprek duurt 50 minuten en kost 65 euro (cash of payconic).

Terugbetaling:

Sommige mutualiteiten betalen een deel van het bedrag terug bij consultatie van een klinisch psycholoog. Informeer bij uw mutualiteit.

Beroepsvereniging:

VVKP Vlaamse Vereniging Klinisch Psychologen; Compsy psychologencommissie.
Inschrijvingsnummer: 921118407
Visumnummer: 261815